PROSTE RADY

O warsztatach PROSTE RADY
Jeśli chcesz poszerzyć swój warsztat i zdobyć wiedzę z różnych dziedzin fotografii podróżniczej i nie tylko – zapisz się na moje warsztaty. To oferta właśnie dla Ciebie!

Dla kogo są te warsztaty?
Warsztaty przeznaczone są do wszystkich miłośników fotografii pragnących rozwijać swoje umiejętności estetyczne i techniczne  niezależnie od stopnia zaawansowania. Warsztaty skierowane są do wszystkich tych, których interesuje fotografia, którzy czują potrzebę poszerzania swoich umiejętności, są niezadowoleni z dotychczasowych efektów swoich fotograficznych poczynań.

Wiedza i sprzęt.
Nie ma znaczenia marka, model czy wiek posiadanego sprzętu. Nie ma znaczenia, czy jest do lustrzanka czy innego rodzaju aparat fotograficzny. Dobrze, by był to aparat z wymienną optyką. Na warsztaty weź ze sobą cały posiadany sprzęt fotograficzny – z pewnością się przyda.
To korzyść dla wszystkich, niezależnie od tego, czy dopiero zaczynają swoją przygodę z fotografią czy fotografują już od dłuższego czasu.  Wszystkie osoby są równie mile widziane.
Dlaczego to działa? Ponieważ zajęcia oparte są przede wszystkim o praktykę oraz indywidualne podejście do każdego uczestnika. Najważniejsze jest dla mnie, aby w terenie, pod moim okiem rozwijać Wasze indywidualne umiejętności. Z tego powodu grupy są optymalne liczebnie, tak aby każdy miał możliwość popracować sam i jednocześnie skonsultować ze mną pomysły i efekty swojej pracy. W ten sposób nauczycie się najwięcej.

Co zyskasz, przyjeżdżając na warsztaty?
Inspirujący weekend z aparatem w ręku, wśród ludzi o podobnych zainteresowaniach. Warsztaty to rownież okazja do rozmów, wymiany doświadczeń i poszerzenia wiedzy, niejednokrotnie wykraczający poza zaplanowany scenariusz warsztatów.
Otrzymasz usystematyzowaną wiedzę opartą o moje wieloletnie doświadczenie: od wyboru i pakowania sprzętu fotograficznego, poprzez używanie zewnętrznych źródeł światła, filtrów, aż po obróbkę, archiwizację oraz wydruk i publikację fotografii.